Eerste beelden 'Soof' seizoen 2

dinsdag 16 oktober 2018

Het tweede seizoen van de serie 'Soof' is vanaf 29 november te zien bij Videoland.

De eerste beelden van deze Videolandserie zijn vandaag vrijgegeven en hier te bekijken. Naast de bekende gezichten zijn er ook nieuwe personages. Robert de Hoog speelt Victor, de producent en regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma en haar nieuwe love interest. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof en dus ex van Hansje, die de boel op stelten zet. Het nieuwe buurmeisje dat de harten van de tweeling sneller doet kloppen wordt gespeeld door Bente Fokkens. Alle acht afleveringen van 'Soof' seizoen 2 zijn in een keer te zien bij Videoland, waar seizoen 1 al te bekijken is.

'Soof' seizoen 2
Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en zijn heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Hoe houdt de chaotische en nuchtere Soof zich staande in de glitter en glamour van de TV wereld?


Over de productie
De serie 'Soof' is in opdracht van RTL/Videoland ontwikkeld en geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. De verhaallijnen van 'Soof' seizoen 2 zijn bedacht door Luuk van Bemmelen en Simone van den Ende. De scenario’s zijn geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels, Nienke Römer, Judith Goudsmit en Lineke van den Boezem. Anne de Clercq heeft aflevering 1 t/m 6 geregisseerd en André van Duren aflevering 7 en 8.

'Soof' seizoen 2, vanaf 11 november bij Videoland.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers