Carrie ten Napel presentatrice 'Hallo Nederland'

donderdag 18 september 2014

Carrie ten Napel gaat vanaf 6 oktober samen met Jeroen Latijnhouwers het nieuwe programma 'Hallo Nederland' presenteren. Dit werd vanmiddag bekend gemaakt in 'Tijd voor MAX'.

Carrie ten Napel: 'Het is een eer dat ik gevraagd ben en een prachtige kans die ik niet kan laten gaan. Elke dag een nieuwsuitzending mogen presenteren op NPO 2 naast een ervaren anchor als Jeroen Latijnhouwers, wie wil dat niet? Daarnaast vind ik het erg leuk dat we elke dag een reportage uit de regio laten zien, want daar heb ik het vak mogen leren. Omroep MAX voelt als een warme familie, ik heb heel veel zin om daar onderdeel vanuit te maken.'


Jan Slagter (directeur MAX): 'Ik ben heel blij dat Carrie ten Napel het team van 'Hallo Nederland' komt versterken. Zij is een perfecte aanvulling op Jeroen Latijnhouwers, vooral door haar ervaring bij de regionale omroep.'

'Hallo Nederland' brengt dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. Het nieuwsprogramma wordt een vast onderdeel van het middagmagazine 'Tijd voor MAX'. Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os schakelen dagelijks over naar de studio van Hallo Nederland.

'Hallo Nederland', vanaf 6 oktober van maandag tot en met vrijdag om 17.35 uur bij Omroep MAX op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers