Kijkcijfers: augustus beste maand ooit voor RTL 8

maandag 1 september 2014

Augustus is de best bekeken maand ooit voor RTL 8. De vrouwenzender scoorde in de doelgroep vrouwen 20-49 jaar een zenderaandeel van 4,6%.

De filmthemaweek rondom Cameron Diaz scoorde met gemiddeld 6,8% zenderaandeel zeer goed in de core doelgroep. Daarbij was de film 'Sweetest Thing' favoriet met een mooi zenderaandeel van 7,2 %.


De speciaal ingelaste film 'Mrs. Doubtfire', naar aanleiding van het overlijden van Robin Williams, werd door de kijker gewaardeerd met 8,2% zenderaandeel. Ook de vooravond van RTL 8 deed het goed in augustus. Het programma 'Bed and Breakfast UK' veroverde met een gemiddeld 4,3% zadl een mooie plek aan het begin van de televisieavond.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers