'NOS Jeugdjournaal' vanaf 21 augustus om 19.00 uur

zondag 20 augustus 2017

Maandag 21 augustus start het 'NOS Jeugdjournaal' op een nieuw tijdstip en verdubbelt de uitzending in lengte. Hierdoor is er meer ruimte voor binnenlands en buitenlands nieuws, uitleg en achtergronden uit de leefwereld van kinderen.

Het 'NOS Jeugdjournaal' is de belangrijkste nieuwsbron voor kinderen en wordt in de avond afwisselend gepresenteerd door Joris Marseille, Welmoed Sijtsma, Lucas van de Meerendonk en Siham Raijoul. Doordat het 'NOS Jeugdjournaal' ook op zondag langer gaat uitzenden, verdwijnt het 'Zapp Weekjournaal'.


Om het vernieuwde 'NOS Jeugdjournaal' en nieuwe tijdstip aan zoveel mogelijk kinderen en ouders te laten weten, staan de gezichten van het vernieuwde Jeugdjournaal de komende weken langs de snelwegen van Nederland.

De ochtenduitzending van het 'NOS Jeugdjournaal' blijft onveranderd en keert op maandag 4 september weer terug, dagelijks te zien om 8.45 uur op NPO Zapp. Kinderen kunnen online meepraten over het nieuws op Jeugdjournaal.nl, de app, YouTube en Instagram.

'NOS Jeugdjournaal', dagelijks om 8.45-08.50 uur en 19.00-19.20 uur bij NPO Zapp op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers