Roxeanne Hazes nieuwe Huisband 'De Wereld Draait Door'

maandag 21 augustus 2017

Roxeanne Hazes is komend seizoen de huisband van 'De Wereld Draait Door'. De zangeres zal met haar band elke laatste vrijdag van de maand in de media-uitzending van 'DWDD' spelen.

Roxeanne Hazes bracht vorige week haar tweede single 'In mijn bloed' uit, het titelnummer van haar aankomende debuutalbum. 'In mijn bloed' werd op dezelfde dag door NPO Radio 2 uitgeroepen tot Topsong.


Het debuutalbum van Roxeanne Hazes, 'In mijn bloed', verschijnt op 1 september. Op 7 september wordt de plaat gepresenteerd in de Melkweg in Amsterdam. In oktober en november toert Roxeanne Hazes met haar band door het land.

Eerdere huisbands van De Wereld Draait Door waren Roel van Velzen, MOKE, Lucky Fonz III, Rigby, Go Back to the Zoo, Chef’Special, The Kik, Tangarine, Typhoon, Lucas Hamming en Sue the Night.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
DWDD

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers