Airen Mylene tekent nieuw contract bij SBS

woensdag 26 oktober 2016

Presentatrice Airen Mylene (31) heeft haar contract bij SBS Broadcasting met twee jaar verlengd. De talentvolle presentatrice begon bij SBS6 als verslaggever bij 'Shownieuws' en groeide al snel uit tot een van de vaste presentatrices van het dagelijkse entertainmentprogramma.

Daarnaast was ze te zien als presentatrice in 'Het Beste Idee van Nederland', 'Surprise Surprise' en 'De 25'. Binnenkort gaat ze tevens bij Net5 aan de slag met het nieuwe programma 'vtwonen: verbouwen of verhuizen'.


Airen Mylene is verheugd met de hernieuwde samenwerking: 'Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS en ben blij met de veelzijdigheid aan programma's die ik tot nu toe al heb mogen presenteren voor SBS6. Daarnaast kijk ik uit naar het eerste project bij Net5. Kortom, ik geniet ontzettend van de kansen die SBS me biedt om me verder te ontwikkelen.'

Persbericht SBS Broadcasting
http://www.sbs6.nl
Meer artikels over SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers