Veelbesproken RTL5-formule 'Oh Oh' keert na 5 jaar terug met nieuwe cast

woensdag 26 oktober 2016

Vergeet Cherso, want in 'Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation' is alles bigger, better én gekker: de borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger.

In dit nieuwe programma gaan Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de tijd van hun leven tegemoet in Mallorca. Vanaf dinsdag 8 november zijn de avonturen van de Hagenezen te zien bij RTL 5.


Cast
De cast bestaat uit acht ongeremde Haagse types die garant staan voor humor, hysterie, verbazing, seks, ruzie én heerlijke Haagse slang. Zo komen we er door Damian 'Melluk', Shady 'Slim Shady', Wesley 'Waussie' en Nicky 'Zouwerpower' achter dat ‘sauzen’ het hipste Haagse werkwoord voor seks is. En zorgen de ‘vrouwtjes’ Amanda 'Hitzie', Geneviève 'Foxy', Angelica 'Angie' en Simone 'Boef' voor de nodige diepgang in het programma met hun gesprekjes over borstvergrotingen, haarstukken, wimperextensions en nagellakjes.

Sjiek
De Haagse Next Generation vindt zichzelf een stuk sjieker dan hun voorgangers, maar al vlak na aankomst op Mallorca is te zien dat dat zelfbeeld niet bepaald klopt. En dan moet de vakantie nog beginnen… Houden deze types de vakantie gezellig of gaan ze gillend terug naar hun stadje achter de duinen?

'Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation' wordt geproduceerd door Warner Bros. TV Nederland.

'Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation', vanaf dinsdag 8 november om 21.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers