Cartoon Network's 'Adventure Time' komt naar het witte doek

maandag 2 maart 2015

Vandaag, op de premièredag van het gloednieuwe zesde seizoen op Cartoon Network, wordt bekend gemaakt dat de populaire serie 'Adventure Time' ('Tijd voor Avontuur') een compleet nieuw avontuur op het witte doek krijgt.

Warner Bros. ontwikkelt momenteel een animatiefilm naar de reeks van Pendleton Ward van Cartoon Network Studios. 'Adventure Time' volgt de belevenissen van de 12-jarige jongen Finn en zijn beste vriend hond Jake. Samen vechten zij vurig om hun geliefde Land van Ooo te beschermen, veelal tegen de IJskoning, die wanhopig op zoek is naar Prinses Bubbelien. De film wordt geproduceerd door het bekroonde team Chris McKay en Roy Lee.


McKay is een van de uitvoerend producenten van 'The LEGO Movie' en het brein achter 'Robot Chicken'. Lee produceert 'The LEGO Batman Movie' en was tevens verantwoordelijk voor de productie van 'The LEGO Movie'. De makers van 'The LEGO Movie' zitten ook achter 'Ninjago', de hitserie op Cartoon Network. De bioscoopfilm is momenteel in de maak, een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Voor fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van de serie is er goed nieuws. Vanavond om 19.35 uur gaat op Cartoon Network het gloednieuwe zesde seizoen van 'Adventure Time' in première. De Emmy Award winnende show is een wereldwijde hit en naast een succesvolle videogame en kledinglijn brengt Dr. Martens deze maand ook een lijn laarzen van 'Adventure Time'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers