30 BN'ers geven kijkje in hun keuken in nieuw zomerprogramma 'Wie Doet De Afwas?'

zondag 5 juli 2015

In het nieuwe zomerprogramma 'Wie Doet De Afwas?' geven maar liefst dertig Bekende Nederlanders een kijkje in hun keuken. Een groep van vier kandidaten, die een week lang een team vormen, wordt geblinddoekt bij de BN'er thuis afgeleverd om te gaan dineren.

Ze hebben dus geen idee bij wie ze aan tafel zitten. Door middel van de voorgeschotelde gerechten met persoonlijke clues daarin verwerkt en de hints die zich in het huis bevinden, moeten ze raden bij welke BN'er ze te gast zijn. Lukt het niet de mystery chef te ontmaskeren? Dan hebben de kandidaten geen andere keus dan de enorme berg vaat weg te werken. Als ze het wel goed raden, winnen ze een geldbedrag en mag de BN'er zelf afwassen.


De presentatie van 'Wie Doet De Afwas' is afwisselend in handen van Angela Groothuizen, Nance Coolen en Froukje de Both. Zij staan de sterren bij in de keuken, die een stukje van zichzelf laten zien door bijvoorbeeld te vertellen waarom de gerechten zo kenmerkend voor hen zijn. Ook volgen Angela, Froukje of Nance samen met de BN'er de gasten vanaf een monitor in de keuken, die hun mening over de gerechten niet onder stoelen of banken steken, of dit nu positief of negatief is. De presentatrices wandelen heen en weer tussen keuken en eetgelegenheid. Ze houden de kandidaten goed in de gaten, hoe reageren zij op de inrichting en zitten ze op de goede weg of zijn ze het spoor helemaal bijster?

'Wie Doet De Afwas?' naar het voorbeeld van het succesvolle Britse programma 'Who's Doing The Dishes?', wordt geproduceerd door RTL Productions.

'Wie Doet De Afwas?', vanaf 6 juli op werkdagen om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers