Winnaar 'Beste Singer-Songwriter' op 1 in iTunes-lijst

woensdag 31 juli 2013

De finalisten van het populaire VARA/BNN-programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2013' stijgen in de landelijke hitlijsten.

Zo staat Michael Prins, de winnaar van het programma, op nummer 1 in de I-Tunes hitlijsten met zijn winnende nummer 'Close to you'. Finalist Maaike Ouboter staat met haar nummer 'Dat ik je mis' op nummer 3. Het gezamenlijke nummer van Michael en Maaike, 'A Fools Pride', heeft ook de lijst behaald en staat op de zes plaats.

De concerttour van de zes finalisten, die plaatsvindt van 19 september tot en met 5 oktober in vijf zalen door het hele land, is bijna uitverkocht. Wegens de grote vraag zijn er extra concerten ingelast.

Maandagavond vond de live-finale van het populaire VARA/BNN-programma plaats vanuit een uitverkocht 'Paard van Troje' in Den Haag. Op televisie werd de uitzending door ruim 482.000 mensen bekeken. Michael Prins wist moeiteloos de zaal , VARA-presentator Giel Beelen en zijn muzikale vrienden Sanne Hans, Janne Schra, Eric Corton, Tjeerd Oosterhuis en leden van Di-Rect en Kensington te ontroeren en overtuigen. 'Michael jij maakte vanaf het allereerste moment indruk', aldus Giel Beelen.

De finale van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland wordt zondag 4 augustus 0.00 uur herhaald bij VARA/BNN op Nederland 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers