AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' genomineerd voor Anti Fraude Award

dinsdag 16 september 2014

Het AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' is genomineerd voor de Anti Fraude Award. De Award wordt uitgereikt op 1 oktober tijdens het eerste Fraude Film Festival in filmmuseum EYE te Amsterdam.

De Anti Fraude Award is een blijk van waardering voor personen, organisaties of initiatieven, die zich onderscheiden bij de bestrijding van fraude en een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen.


'Opgelicht?!'
'Opgelicht?!' is het spraakmakende programma van AVROTROS over de oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door 'Opgelicht?!' actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt 'Opgelicht?!' voor actuele trucs van fraude en bedrog.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers