AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' wint Anti Fraude Award 2014

woensdag 1 oktober 2014

Tijdens het eerste Fraude Film Festival in filmmuseum EYE te Amsterdam heeft het AVROTROS-programma 'Opgelicht?!' de Anti Fraude Award 2014 gewonnen.

De Anti Fraude Award is een blijk van waardering voor personen, organisaties of initiatieven, die zich onderscheiden bij de bestrijding van fraude en een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen.


De jury van het Festival is van mening dat 'Opgelicht?!' zich aantoonbaar heeft onderscheiden bij het bestrijden van fraude in brede zin. Objectief, onafhankelijk en vernieuwend, zo luidt de mening van de jury. Daarnaast prijst de jury het programma vooral omdat het zonder aanzien des persoons of organisatie duistere praktijken aan het licht brengt en burgers en bedrijfsleven waarschuwt tegen frauduleuze praktijken.

'Opgelicht?!'
'Opgelicht?!', gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg, is het spraakmakende programma van AVROTROS over de oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters. Met in elke uitzending onthullende reportages en actuele nieuwtjes. Maar ook met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door 'Opgelicht?!' actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt 'Opgelicht?!' voor actuele trucs van fraude en bedrog

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers