Beau van Erven Dorens weg bij SBS

vrijdag 17 april 2015

De kogel is door de kerk. Na heel wat geruchten vertrekt presentator Beau van Erven Dorens bij SBS. De officiële verklaring luidt: 'In gezamenlijk overleg is besloten om de samenwerking op een andere manier voort te zetten in de toekomst'. In een radio-interview geeft Beau van Erven Dorens blijk van een definitief vertrek.

'Ik heb zes jaar lang ontzettend mijn best gedaan en echt de ballen uit mijn broek gewerkt voor die zender, maar ik moet eerlijk zijn: ik paste er van het begin af aan niet zo ontzettend goed bij.', aldus van Erven Dorens tijdens de jubileumuitzending van 'Evers Staat Op'. 'Ik heb ontzettend veel kansen gekregen. Ik weet ook niet aan wie het ligt: aan mij of SBS. Maar het werkte niet zo goed. We hebben ontzettend veel dingen geleerd. Zo gaat het'.


Het stond al een tijdje in de sterren geschreven dat de presentator op zoek was naar nieuwe uitdagingen. Toch laat SBS de deur nog op een kier staan: 'Beau zal niet meer vast onder contract staan en krijgt hierdoor de mogelijkheid om met andere partijen in zee te gaan. Zendermanager René Oosterman bedankt Beau en zegt dat hij 'mogelijke samenwerkingen in de toekomst' niet uitsluit.

Beau van Erven Dorens trok in 2009 de deur dicht bij RTL waar hij verschillende succesvolle programma's presenteerde. Bij SBS kon hij dat succes echter niet evenaren. Hij presenteerde o.a. 'Show Me The Money', 'De Wereld van Beau', 'The Winner Takes It All' en 'Shownieuws'.

Afgelopen week gingen er al geruchten dat Beau in gesprek was met andere omroepen. Voorlopig is het afwachten waar hij aan de slag gaat.

Bron: De Volkskrant/Mediacourant.nl


Lees ook:
Beau van Erven Dorens weer van de buis na flop
Flop Beau van Erven Dorens verhuist naar maandag
Beau van Erven Dorens stapt over naar SBS 6
SBS6

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers