BNN-presentatoren gaan dwars door Europa in '3 Op Reis Roadtrip'

woensdag 29 juni 2016

Natuurlijk, we willen allemaal de mooiste plekken op aarde zien, maar de weg er naartoe is vaak minstens zo leuk! Zeker als je met een relaxte camper, stijlvolle old-timer of een dikke motor op pad mag.

In '3 op Reis Roadtrip' doorkruisen Geraldine Kemper, Evi Hanssen, Chris Zegers, Filemon Wesselink, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nienke de la Rive Box deze zomer Europa. Koffers gepakt, rugzakken op en toeren maar!


Evi ontdekt met een camper het betoverende Scandinavië, Jan scheurt op zijn motor door Zuid-Europa, Nienke trekt met een camper door Groot-Brittannië, Chris rijdt in een oldtimer door de bergen, Gwen laat haar haren wapperen in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee, Geraldine crosst in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon gebruikt zijn eigen benenwagen om een Spaans eiland te ontdekken.

Het klinkt allemaal een beetje vaag. Want welke landen en plaatsen de presentatoren specifiek aandoen bewaren we voor later. Vanaf 30 juni start online namelijk een grootse winactie. Raad welke routes de presentatoren afleggen en maak kans op een vette reis. Kijk vanaf donderdag op http://3opreis.bnn.nl voor meer informatie.

'3 op Reis Roadtrip', vanaf 17 juli iedere zondag om 20.20 uur bij BNN op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers