'College Tour' strikt Bill Gates, Anouk EN extra aflevering met John Cleese

maandag 20 oktober 2014

Maandagmorgen zijn door Twan Huys in de ochtendshow van Giel Beelen de laatste twee namen van dit seizoen van het NTR-programma 'College Tour' bekendgemaakt.

De populairste zangeres van Nederland Anouk en de oprichter van Microsoft Bill Gates zullen dit seizoen afsluiten. Daarnaast zal er een extra aflevering worden opgenomen met de Britse komiek John Cleese.


John Cleese
We kennen hem van 'Fawlty Towers', 'A Fish Called Wanda' en natuurlijk 'Monty Python'. Hij is de grootste komiek die Groot-Brittannië ooit heeft gekend en komt 21 oktober vanwege zijn nieuwe boek 'Kortom... de autobiografie' naar Nederland. Op het toneel in het Koninklijk Theater Carré presenteert hij onder leiding van Twan Huys zijn autobiografie en 'College Tour' is samen met 200 studenten uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn voor een speciale aflevering die in december zal worden uitgezonden.

Opname: dinsdag 21 oktober, Koninklijk Theater Carré
Uitzending: december (uitzenddatum is nog niet bekend)

Anouk
Acht studioalbums die stuk voor stuk platina worden, vijf 3FM Awards en tien Edisons. Anouk is zonder twijfel één van Nederlands beste en succesvolste zangeressen ooit. Net bevallen van alweer haar vijfde kindje, maar ze heeft niet stilgezeten. In november komt haar nieuwe album 'Paradise and Back Again' uit. Op het Conservatorium van Amsterdam spreekt College Tour met haar.

Opname: maandag 3 november, Conservatorium Amsterdam (aanmelden via website)
Uitzending: vrijdag 7 november, 20.25 uur, NPO 3

Bill Gates
Hij is de oprichter van Microsoft en met een geschat vermogen van 76 miljard dollar de rijkste en één van de meest invloedrijke personen ter wereld. Zijn werkzaamheden bij Microsoft staan inmiddels op een lager pitje, maar met de Bill & Melinda Gates Foundation reist hij de hele wereld over voor liefdadigheidswerk. Onlangs doneerde hij 50 miljoen dollar aan de strijd tegen ebola. Na jaren bovenaan onze lijst te hebben gestaan, mogen wij nu met trots zeggen dat hij op 13 november aanstaande te gast is in 'College Tour' in Den Haag.

Opname: donderdag 13 november (aanmelden via website)
Uitzending: vrijdag 14 november, 20.25 uur, NPO 3

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers