Competitief reisprogramma 'Roadtrippers' nieuw bij RTL 5

vrijdag 9 oktober 2015

Vanaf zaterdag is 'Roadtrippers' te zien bij RTL 5. In dit competitieve reisprogramma gaan twee teams de ultieme strijd met elkaar aan. Het team dat in twee weken tijd de meeste kilometers (hemelsbreed) aflegt, verdient eeuwige roem.

'Roadtrippers' is vanaf 10 oktober om 17.00 uur als eerste te zien op RTL 5 en vanaf 18.00 uur integraal te volgen op het YouTube-kanaal van StukTV en via RTL XL.


Het eerste team bestaat uit de mannen van StukTV, Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van de Vlugt. Met bijna 800.000 volgers hebben zij één van de grootste YouTube kanalen in Nederland. Ze nemen het op tegen team twee met JayJay Boske, Tess Milne en, nieuw in 'Roadtrippers', Kraantje Pappie.

Bij de strijd is alles toegestaan en zien we de teams de meest creatieve constructies bedenken om als winnaar uit de bus te komen. Het startpunt is Times Square in New York. Voor echte noodgevallen krijgen beide teams een noodbudget mee van maar 100 dollar. In aflevering 1 is onder andere te zien hoe de mannen van StukTV door het andere team worden verlinkt voor zwartrijden in de trein. In spanning houden de mannen zich schuil op het toilet. Uiteindelijk worden ze zelfs de trein uit gezet.

Vanaf aflevering twee kunnen de avonturen vooruitgekeken worden op RTL XL.

'Roadtrippers', vanaf zaterdag 10 oktober 17.00 uur bij RTL 5, via YouTube en op RTL XL.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers