De Dora & Diego fandagen komen er weer aan

maandag 22 september 2014

Op 27 & 28 september nodigt Nickelodeon alle Dora & Diego fans uit om naar het Dolfinarium in Harderwijk te komen. Op deze dagen staat het Dolfinarium in het teken van de Dora & Diego fandagen.

Van 10.00 tot 18.00 uur zijn er spetterende shows, kan er mee worden gedaan aan heel veel Dora & Diego activiteiten en is er de mogelijkheid om Dora & Diego te ontmoeten!


Er zijn verschillende shows en leuke activiteiten zoals een Dora & Diego familie bingo, een kleurwedstrijd, een levensgroot doolhof of zelfs een spel waarbij de kinderen met Diego een bruinvis kunnen redden. Het zijn ook hele leerzame dagen waarin de kinderen kennis kunnen maken met de dieren in het Dolfinarium!

Het Dolfinarium is de enige plek in Nederland waar je dolfijnen, walrussen en stellerzeeleeuwen in het echt kunt zien. In het Dolfinarium leer je meer over hoe deze dieren leven en bekijk je ze van héél dichtbij. In het Roggenrif krijg je zelfs de kans om roggen en haaien te aaien!

Kijk voor meer informatie op de site http://www.doradiegofandagen.nl.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers