'Dit Was het Nieuws' krijgt twee nieuwe teamcaptains

maandag 4 mei 2015

Raoul Heertje en Thomas Acda stoppen ermee. Na 18 jaar beslisten de teamcaptains van 'Dit Was het Nieuws' om de fakkel door te geven. Dit najaar zullen caberetiers Martijn Koning en Daniël Arends het overnemen.

Zondag maakten de makers van het satirische programma bekend dat Martijn Konings en Daniël Arends de twee nieuwe teamcaptains zijn. Beiden zijn geen vreemden. Martijn viel tien jaar geleden in de prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival en maakt al jaren deel uit van de Comedytrain. Verder schreef hij reeds teksten voor DWHN. Daniël maakt ook deel uit van de Comedytrain en won in 2006 de publieks - en juryprijs op Cameretten.


De mannen van de eindredactie, Koost Terpstra en Eric van Sauers blijven in de running van  het programma, net als presentator Harm Edens. Vanaf dit najaar zullen de afleveringen te zien zijn op RTL 4.

Bron: RTL Boulevard/ANP

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers