DJAZZ.tv vanaf 1 mei bij Plus TV van Caiway

woensdag 23 april 2014

Muziekzender DJAZZ.tv zal op donderdag 1 mei a.s. worden toegevoegd aan het pakket Plus TV van kabelexploitant Caiway. Het betekent opnieuw uitbreiding in eigen land voor de zender met jazz en jazzgerelateerde muziek.

DJAZZ.tv ging in juni 2012 van start en wordt inmiddels doorgegeven door het overgrote deel van de Nederlandse televisieaanbieders, waaronder Ziggo, UPC en KPN Interactieve TV. DJAZZ.tv is tevens internationaal actief, onder meer in Frankrijk en Oost-Europa.


Nederlandse jazzclubs in beeld bij DJAZZ.tv
Creative director Rob Overman is blij met de uitbreiding van de zender naar Plus TV van Caiway. 'Opnieuw komt de Nederlandse versie van DJAZZ.tv binnen in een groot aantal televisiehuishoudens', aldus Overman. 'We merken dan ook dat we steeds meer reacties krijgen uit het Nederlandse jazzleven, onder meer van enkele bekende jazzpodia die met eigen programma’s zijn gekomen, zoals Paradox in Tilburg. We streven ernaar om in het aankomende jaar elke avond een Nederlands podium in beeld te brengen.'

Caiway
Caiway levert digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving en een deel van Capelle aan den IJssel.

Persbericht Djazz.tv
http://www.djazz.tv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers