Dramaserie 'KLEM' geselecteerd voor FIPA

dinsdag 17 januari 2017

De nieuwe VARA-dramaserie 'KLEM' is geselecteerd voor de officiële competitie van het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA). Het FIPA is één van de meest toonaangevende televisiefestivals in de wereld en vindt plaats van 24 tot 29 januari in Biarritz.

'KLEM' maakt onder de internationale naam STUCK deel uit van de competitie voor Series. STUCK neemt het op tegen negen andere series en is in die categorie de enige geselecteerde uit Nederland.


'KLEM', vanaf aankomende donderdag te zien bij de VARA op NPO 1, is de spannende dramaserie van de makers van Overspel met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. 'KLEM' vertelt het verhaal over de keurige weduwnaar Hugo (Atsma). Hij heeft een hoge baan bij de Belastingdienst en leeft een rustig leven met zijn twee dochters. Dit alles verandert wanneer zijn jongste dochter hartsvriendinnen blijkt te zijn met de dochter van de beruchte crimineel Marius (Derwig). Doordat de levens van de twee meisjes zo hecht met elkaar verbonden zijn, raken ook de levens van hun vaders steeds meer met elkaar verweven, met alle noodlottige gevolgen van dien. Verbaan is te zien in de rol van Kitty, de vrouw van crimineel Marius.

Hoofdcast: Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan, Marie-Mae van Zuilen en Jamy Grant |Scenario: Frank Ketelaar | Personages en verhaallijnen: Frank Ketelaar & Robert Kievit | Regie: Frank Ketelaar, Shariff Korver en Albert Jan van Rees |Uitvoerend producent: Alexander Blaauw | Producent: BNN-VARA.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers