Eerste RTL XL-serie 'Katwalk: Vive la Vie' sinds vandaag online

donderdag 26 mei 2016

'Katwalk: Vive la Vie' is een online serie over het veranderende leven van de kersverse presentatrice Vie. Nadat de 28-jarige Amsterdamse heeft gehoord dat ze samen met Lizzy van der Ligt is gekozen tot een van de presentatrices van het Youtube en RTL 5-programma 'Katwalk', blijkt bij de contractondertekening dat een cameraploeg haar ook buiten werktijd gaat volgen.

Ineens is ze het middelpunt van een volledige productiecrew, krijgen kijkers inzage in haar persoonlijke leven en komt ze op feestjes waar ze anders nooit zou komen. Naast dat de camera met haar meeloopt tijdens alle belangrijke gebeurtenissen, filmt ze ook zichzelf. Haar belevenissen zijn vanaf vandaag elke donderdag om 16.00 uur te volgen via RTL XL.


'Katwalk'
De online serie van Vie is onderdeel van het multi-screenformat 'Katwalk', dat twee weken geleden onder de vlag van RTL MCN is gelanceerd. Via verschillende kanalen duiken Lizzy van der Ligt en Valerie Dekker in de wereld van beauty, fashion en entertainment. Lizzy is al bekend als fashionista en blogger. Via haar Instagram account weet ze ruim 170.000 volgers te inspireren met hippe outfits.

Voor Valerie is deze wereld van glitter & glamour helemaal nieuw. Elke zaterdag presenteren zij het programma 'Katwalk' bij RTL 5. Hierin ontvangen zij in hun eigen studio in Amsterdam interessante gasten, zoals Fred van Leer, Ruud Feltakmp, Manon Meijers en Thijs Willekes. Daarnaast delen zij elke dinsdag om 16.00 uur hun eigenzinnige backstage-reportages op het 'Katwalk' YouTube-kanaal, vaak gefilmd op de set van de grootste tv-programma's of rode lopers bij premières. Daarbij staan ze ook zelf ineens in het middelpunt van de belangstelling, omdat hun bezoek vaak gepaard gaat met challenges die ze moeten uitvoeren.

'Katwalk: Vive la Vie' wordt geproduceerd door Endemol Shine Beyond, voor RTL XL.

'Katwalk: Vive la Vie', iedere donderdag om 16.00 uur bij RTL XL te zien.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers