Evelien de Bruijn verslaat dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse voor SBS6

dinsdag 31 mei 2016

Deze zomer trekt Evelien de Bruijn de wandelschoenen aan en presenteert De Vierdaagse 2016 bij SBS6. De sportieve Hart van Nederland-presentatrice brengt op locatie verslag uit van de 100ste editie van het grootste wandelevenement ter wereld en spreekt deelnemers met de meest bijzondere en uiteenlopende verhalen.

'De Vierdaagse 2016' is van 18 tot en met 22 juli rond 23.30 uur te zien bij SBS6, na de late editie van 'Shownieuws'.


Evelien de Bruijn is bekend met de Nijmeegse Vierdaagse: 'Ik volg de Nijmeegse Vierdaagse al jaren en heb hem één keer zelf gelopen, dus ik weet hoe bijzonder het is om aan dit evenement mee te doen. Dat ik nu de 100ste editie van zo dichtbij mag meemaken, vind ik een feest!'

Voor de 100ste editie verhoogt de organisatie het aantal inschrijvingen naar 50.000 deelnemers. Daarbij wordt er weer een recordaantal supporters verwacht uit alle hoeken van het land. Ook bij SBS6 is het al jaren lang een succesvol evenement. Zo keken er vorig jaar gemiddeld ruim een half miljoen mensen elke dag op de late avond naar het programma.

Evelien de Bruijn is sinds augustus 2006 een van de presentatrices van het dagelijkse actualiteitenprogramma 'Hart van Nederland'. Ze heeft een opleiding gevolgd aan het Cruyff Institute: Master in Sport Management in 2014 en ze is ambassadeur van: Cruyff Foundation, Wereldouders, Stichting Met dieren Meer mens. Evelien heeft dan ook veel sportieve hobby's zoals hardlopen, wielrennen en mountainbiken.

'De Vierdaagse 2016' wordt geproduceerd door SBS Productions.

'De Vierdaagse 2016', van 18 tot 22 juli rond 23.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers