Ferry Doedens in Amsterdamse afleveringen 'The Bold and the Beautiful'

donderdag 8 oktober 2015

Ferry Doedens is vanaf vrijdag 9 oktober tot en met woensdag 14 oktober te zien in enkele bijzondere afleveringen van de populaire RTL 8-soap 'The Bold and the Beautiful'. In de serie vertrekken Hope (Kim Matula), Liam (Scott Clifton), Ivy (Ashleigh Brewer) en Wyatt (Darin Brooks) naar Amsterdam voor een fotoshoot.

Ferry speelt pr-man Lars, die hen tijdens hun bezoek aan de hoofdstad begeleidt. Daarnaast is er een muzikale bijdrage van de Nederlandse zanger Nielson. De producent van de ‘The Bold And The Beautiful’ koos zijn nummer ‘Sexy Als Ik Dans’ als achtergrondmuziek voor de Amsterdamse afleveringen.


De scènes in Amsterdam werden precies een jaar geleden opgenomen. Voor RTL 8-kijker Véronique zijn de afleveringen extra speciaal. Vorig jaar won zij via RTL 8 een figurantenrol in de soap en komende week is zij daadwerkelijk te zien in een korte scène met Darin Brooks (Wyatt).

‘The Bold and the Beautiful’ geldt als de meest bekeken soap ter wereld. Centraal staat de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In de hectische levens van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion. RTL 8 zendt elke doordeweekse dag een dubbele aflevering van ‘The Bold and the Beautiful’ uit.

'The Bold and the Beautiful', vrijdag 9 oktober om 18.00 uur op RTL 8.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers