Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Frank Evenblij ea. in 'Celebrity Stand-Up'

zondag 25 september 2016

Viacom zender Comedy Central onthult vandaag zes van de twaalf deelnemers van het nieuwe programma 'Celebrity Stand-Up'. Ze hebben lef, durven het achterste van hun tong te laten zien en gaan vriend en vijand verbazen met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een goede portie zelfspot.

Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad betreden de stand-up arena van presentator Martijn Koning en laten in 'Celebrity Stand-Up' een totaal andere kant van zichzelf zien.


In 'Celebrity Stand-Up' staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents' Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

'Celebrity Stand-Up' is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

'Stand-up comedy en Comedy Central zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn dan ook ontzettend enthousiast dat we deze nieuwe show naar de Nederlandse en Vlaamse fans kunnen brengen. Alle BN'ers en BV's hebben samen met de schrijvers hard gewerkt om in korte tijd een echte stand-up show neer te zetten. Iedereen heeft een heel persoonlijk, eigen en verrassend optreden', aldus Maurice Hols, General Manager van Viacom International Media Networks Benelux.

'Celebrity Stand-Up', vanaf 13 oktober iedere donderdag om 22.00 uur op Comedy Central.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers