Gewapende man dringt NOS-studio binnen - VIDEO

donderdag 29 januari 2015

het Achtuurjournaal op NPO 1 kon donderdagavond niet uitgezonden worden. Een gewapende man was de gebouwen van de nieuwsomroep binnengedrongen en eiste zendtijd.

Een gewapende man drong donderdagavond binnen in de NOS-gebouwen op het Hilversumse Mediapark. Hij eiste zendtijd. Het signaal op NPO 1 werd onmiddellijk onderbroken. Meer details over wie de man is, zijn er op dit moment niet. Hij zou intussen wel overmeesterd en afgevoerd zijn.


Ook de studio van 3FM werd ontruimd. Vele collega's die nog aan het werk waren werden geëvacueerd. Ondertussen is ook NPO 2 op zwart gegaan.

Om een paar minuten over 21.00 uur was de NOS op NPO 1 weer in de lucht. De gewapende man was overmeesterd en vanuit Den Haag werd een extra Journaal gepresenteerd waarbij de man en de dialogen die werden gevoerd, getoond werden.

We zagen ook de overmeestering door de politie. Het waren schokkende beelden. Over de opgepakte man, zijn nog verdere details bekend.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers