Intiem kijkje in leven van gewone mensen in 'Nederland In De Auto'

dinsdag 13 oktober 2015

We brengen gemiddeld acht uur per week door in de auto. Altijd onderweg naar bijzondere of juist hele gewone gebeurtenissen. Vooral in de auto kunnen we helemaal onszelf zijn en komen de verhalen vanzelf.

In 'Nederland In De Auto' zijn vanaf 14 oktober ontroerende, grappige, interessante, vreemde maar vooral échte verhalen van gewone mensen te zien die in de auto zitten, onderweg naar een belangrijk moment in hun leven of juist naar dagelijkse dingen.


In het nieuwe RTL 4 programma worden deze verhalen zonder presentator en met enkel kleine cameraatjes in de auto vastgelegd. De kijker volgt de bejaarde Henk en Riekie die zich een weg door het drukke en soms levensgevaarlijke Amsterdam banen. En Tony die met zijn vrouw Elly op weg is naar het ziekenhuis, waar hij zal horen of de laatste chemokuur aangeslagen is. Maar ook Corry en Joke die met hun mannen en 13 chihuahua's op weg zijn de chihuahua bingo. Of Pien die haar beste vriend Kent naar een blind date brengt.

In 'Nederland In De Auto' gaat het puur om de verhalen van de mensen in de auto, vanaf het moment van vertrek tot aan het moment dat ze weer thuis zijn.

'Nederland in de Auto', vanaf woensdag 14 oktober om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers