Jens Olde Kalter schiet gedupeerde huurder te hulp in 'Foute Boel'

woensdag 13 juni 2018

In het nieuwe programma 'Foute Boel', dat vanaf donderdag 14 juni wekelijks om 21.30 uur te zien is bij SBS6, komt misdaadjournalist Jens Olde Kalter in actie tegen huisjesmelkers.

Hij gaat langs bij de gedupeerde huurders, onderzoekt hun klachten en haalt verhaal bij de huisbaas. Veel huurders voelen zich geïntimideerd en durven uit angst om hun huis uitgezet te worden zelf geen actie te ondernemen. Door de krapte op de huizenmarkt hebben huisjesmelkers vrij spel. Tot Jens de duistere zaken aan het licht brengt!


'Foute Boel' is het eerste, eigen programma van Jens Olde Kalter als presentator. Als misdaadjournalist met een juridische achtergrond weet hij hoe verwoestend onrecht is. Met 'Foute Boel' wil hij een einde maken aan de soms zelfs criminele activiteiten van de huisjesmelkers. Jens: 'Er is een plek waar iedere Nederlander zich veilig moet voelen, namelijk achter zijn eigen voordeur. Maar dat is vaak niet het geval. Steeds vaker wanen huisjesmelkers zich onaantastbaar en maken ze hun eigen wetten. Werk je daar niet aan mee, dan helpen ze je een handje met verhuizen. Goedschiks of kwaadschiks. Foute Boel dus en dat moet stoppen!'

'Foute Boel' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Foute Boel', wekelijks vanaf donderdag 14 juni om 21.30 uur op SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers