Kijkcijfers: 7.000.000 kijkers voor Peter R. de Vries

maandag 4 februari 2008

Niet alleen zorgde Peter R. de Vries voor het tv-moment van 2008, met zijn reportage is hij ook de absolute kijkcijferkoning. Maar liefst 7.030.000 kijkers volgden de twee uur-durende special bij SBS 6.

D


e goed georganiseerde mediacampagne van vorige week heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Het optreden in 'RTL Boulevard' en 'Pauw en Witteman' waren al drukker bekeken, wat zorgde voor hoge verwachtingen voor SBS 6.

Die verwachtingen zijn dus ruimschoots ingelost. Met 7.030.000 kijkers schrijft Peter R. de Vries het (voorlopig) kijkcijferrecord van 2008 op zijn naam. Ook 'Boer Zoekt Vrouw' scherpte zijn recordcijfer verder aan tot 4.380.000 kijkers.

Vanavond brengt ABC de special van Peter R. de Vries op het Amerikaanse scherm. Hij zal later deze week ook te gast zijn bij Larry King. Over de uitnodiging van Oprah Winfrey wordt nog onderhandeld.

Wat vond jij van deze show? Reageer in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Peter R. de Vries - zaak Natalee Holloway

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers