'Man Bijt Hond' definitief geschrapt?

vrijdag 17 april 2015

Na 16 jaar lijkt het doek te vallen over het populaire 'Man Bijt Hond'. Het dagelijks magazine verliest zijn dagelijks uitzenduur op NPO2. Mogelijk betekent dit het einde van het programma.

Of er nog een vervolg komt, mogelijk in een andere vorm, hangt af van de gesprekken tussen KRO-NCRV en de NPO. De omroepen bekijken of 'Man Bijt Hond' dit najaar een doorstart krijgt.


'Er komt hoe dan ook een nieuw dagelijks lifestyle-programma onder de titel 'Binnenste Buiten', op de plek van 'Man Bijt Hond'. Dat nieuwe magazine zal dit najaar voor het eerst te zien zijn op NPO2.

'Man Bijt Hond' is eigenlijk een Vlaams tv-format. In 1999 ging het van start en het afgelopen seizoen lokte het dagelijks een half miljoen kijkers naar NPO2.

Bron: AD

manbijtHond

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers