Melisa met wildcard naar halve finale 'Sterren Springen'

zaterdag 12 april 2014

Het was een spannende strijd, en de kijker heeft gehoor gegeven aan de oproep van zowel Melisa en Regilio. Op beide kandidaten is deze week gestemd, maar toch heeft de kijker een duidelijk besluit: Melisa moet door naar de halve finale!

Zij heeft uiteindelijk toch met ruime meerderheid van stemmen gewonnen. Je ziet Melisa dus terug op 19 april in 'Sterren Springen'.


In die halve finale komen ook Koen Verweij en Jey Spaan aan de bak. Zij plaatsten zich zaterdag rechtstreeks. Lucia Rijker verdiende haar plek in de halve finale via de jump off.

In de liveshow van zaterdag 12 april treden Andy van der Meijde, Jeffrey Wammes, Peter Jan Rens, Dave Roelvink, Marijke Helwegen, Nathalie Makoma, Britt Dekker en Anna Alicia Sklias aan.

DOSSIER: Sterren Springen 2014

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers