Mooie start 'Dagboek van een Callgirl' bij Net5

vrijdag 27 maart 2015

Gisteren ging de nieuwe dramaserie 'Dagboek van een Callgirl' met een dubbele aflevering van start bij Net5. Dit leverde een marktaandeel op van 10,1% in de doelgroep 20-54 jaar.

In de voor Net5 belangrijke doelgroep vrouwen 20-34 jaar resulteerde dat zelfs in een marktaandeel van 18,8%. Dat zijn voor Net5 boven zendergemiddelde scores. 'We zijn zeer tevreden met deze mooie resultaten. Hieruit blijkt dat vrouwen en met name jonge vrouwen de weg naar Net5 weten te vinden', aldus Ana Henriques, zendermanager Net5. 'Dagboek van een Callgirl' wordt geproduceerd door NL Film en is elke donderdag om 20.30 uur te zien.


Over 'Dagboek van een Callgirl'
In 'Dagboek van een Callgirl' probeert Anna haar professionele en persoonlijke leven strikt gescheiden te houden, maar dat lukt niet altijd. Het verschil tussen de twee werelden is zo groot, dat dit nogal eens tot complicaties leidt. Zo probeert de hoogopgeleide Anna haar werk zorgvuldig geheim te houden voor haar familie, maar het is niet altijd makkelijk om uit te leggen wat ze dan wel doet.

Anna werkt voor de door geld gedreven Stefanie (gespeeld door Susan Visser). Zij is de eigenaresse van het exclusieve escortbureau waar Anna onder de naam Jolie opereert. Hoewel Anna van haar werk houdt, kan het leven van een high class prostituee soms best eenzaam zijn. Gelukkig heeft ze haar ex-geliefde en beste vriend Ben (gespeeld door Matthijs van de Sande Bakhuyzen), die ze kent van haar studie. Anna heeft stiekem nog steeds gevoelens voor hem en hoopt dat hun relatie ooit weer op zal bloeien. Maar dat lijkt erg onwaarschijnlijk, aangezien Anna met andere mannen naar bed gaat voor geld en Ben verloofd is met iemand anders…

'Secret Diary of a Call Girl'
De Nederlandse serie 'Dagboek van een Callgirl' is gebaseerd op het Engelse boek 'The Intimate Adventures of a London Call Girl by Belle De Jour' en de daaropvolgende succesvolle Britse tv-serie 'Secret Diary of a Call Girl'. De Nederlandse scripts worden bewerkt door schrijfster Marion Pauw.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers