MTV presents: exclusive showcase met Nielson

donderdag 23 april 2015

Op 11 mei organiseert MTV een exclusieve akoestische showcase rondom de release van de nieuwe EP 'Met de tijd mee' van Nielson in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Er zijn geen kaarten te koop voor dit exclusieve event. Fans van MTV en Nielson kunnen kaarten winnen via MTV.NL/Nielson.


Nielson zal nummers spelen van zijn nieuwe EP 'Met de tijd mee - deel 1', de hits van zijn album 'Zo van ah yeah' en als primeur ook een voorproef op zijn EP 'Met de tijd mee - deel 2'.

Nielson zegt erover: 'Ik ben vereerd om op zo’n mooie locatie de liedjes van mijn nieuwe EP 'Met de tijd mee' te mogen spelen. Liedjes spelen zoals ze bedoeld zijn voor, klein en akoestisch, voor mensen die van muziek houden. Ik kan niet wachten.'

Maurice Hols General Manager Benelux van  Viacom International Media Networks, waar MTV onder valt: 'We vinden het fantastisch om met een artiest als Nielson zo’n exclusieve akoestische showcase te organiseren. Zijn muziek leent zich hier uitstekend voor. Daarbij geven we fans van MTV de kans om deze nieuwe muziek van dichtbij en op een exclusieve manier te beleven.'

Over Nielson
Met een debuutalbum dat op #2 in de hitlijst binnenkwam, enorme hits, gouden én platina awards, optredens in poptempels zoals Tivoli en Paradiso en het voorprogramma verzorgen van Guus Meeuwis, kan men niet anders zeggen dat 2014 hét jaar van Nielson was. In 2015 staat er nog veel meer moois voor Nielson op de agenda. In maart was de release van zijn EP 'Met de tijd mee'.

De EP 'Met de tijd mee' is een onderdeel van een tweeluik waarvan het eerste deel uit komt in de nacht waarin van winter- naar zomertijd wordt geschakeld. Deel twee komt uit in de nacht van zomer- naar wintertijd. De titel van deze EP staat voor de muziek van Nielson omdat hij geheel eigentijdse nederpop maakt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers