Na 15 jaar en 600 afleveringen laatste uitzending van Carlo & Irene op zondagmiddag

zaterdag 30 mei 2015

Na vijftien jaar zondagmiddagtelevisie komt er een eind aan een tijdperk: op zondag 31 mei houden Carlo Boszhard en Irene Moors het samen voor gezien. Op die dag stoppen zij na precies 600 uitzendingen.

Van 15.55 tot 17.25 uur kunnen kijkers nog hun hart ophalen met 'Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag', waarin alle hoogtepunten uit de afgelopen jaren nog eens voorbij komen. Hierna wordt het programma gevolgd door de allerlaatste 'Carlo & Irene: Life 4 You'.


Carlo en Irene nemen op feestelijke wijze afscheid. Dit doen zij zeker niet alleen, maar samen met de top 15 van gasten die het meest geweest zijn in de afgelopen 15 jaar. Samen tellen zij af naar het allerlaatste moment. Vanzelfsprekend wordt deze uitzending muzikaal omlijst: Gerard Joling is op bijzondere wijze van de partij en Glennis Grace brengt samen met Jamai een afscheidsduet. Ook Rudolph van Veen maakt nog één keer zijn opwachting in de keuken.
Op de tribune zitten mensen die hebben bijgedragen aan het succes van de afgelopen 15 jaar. Van mensen die een huwelijksaanzoek deden of bovenop Frans Bauer vielen tot mensen die Take That mochten knuffelen of het gehinnik van een paard na konden doen.

Voorafgaand aan de laatste aflevering van 'Carlo & Irene: Life 4 You' is een compilatie bij RTL 4 te zien van de allerleukste zondagmiddagmomenten met Carlo en Irene. In 'Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag' zitten zowel de leukste studiomomenten als de persiflages 'Hou van Holland' met Prins Willem Alexander en Maxima, Showtime, De Veerbootjes, Mari en Marianne op zoek naar Talent en 'De Wereld Slaat Door'.

Feiten en cijfers
- Nog bijna 200.000 mensen staan er op dit moment nog op de wachtlijst voor het publiek.
- Van de 600 afleveringen miste Irene er maar twee en moest zij het op haar beurt maar drie keer zonder Carlo doen.
- De best bekeken aflevering was die van 7 december 2003 toen heel Nederland in afwachting was van de geboorte van prinses Amalia. Tijdens de uitzending van ‘Life & Cooking’ werd de kroonprinses geboren en dit werd direct gevierd met beschuit met muisjes. Er keken bijna 1,5 miljoen kijkers naar deze aflevering.

'Carlo & Irene: 15 jaar Op De Zondagmiddag', zondag 31 mei tussen 15.55 en 17.25 uur bij RTL 4.
'Carlo & Irene: Life 4 You', zondag 31 mei tussen 17.25 en 19.20 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers