Nickelodeon-gezicht Bart Boonstra presenteert 'Buitenspeeldag'

dinsdag 31 mei 2016

Nickelodeon-presentator Bart Boonstra, o.a. bekend van Erecode en de Kids' Choice Awards, is het gezicht van de Buitenspeeldag 2016. Dat maakt de kinderzender vandaag bekend.

Woensdag 8 juni staat Nederland in het teken van buitenspelen tijdens de jaarlijkse Buitenspeeldag, waarvan het hoofdevenement plaatsvindt op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord, mede georganiseerd door Stichting NDSM-werf. Daarnaast zijn er door het hele land heen tal van andere kleinere events geïnitieerd door kids, ouders, scholen en gemeenten. Bart Boonstra verzorgt de presentatie van het hoofdevenement op de NDSM-werf waar tussen 13.00 en 17.00 tal van activiteiten en spellen plaatsvinden. Alle activiteiten, waaronder die van de speciale Chiquita & Nickelodeon Speelplaats, sluiten aan bij de centrale thema's van deze dag: plezier, spelen en beweging. De verschillende activiteiten nemen de kinderen mee op een reis vol avontuur, zoals de Bananen Berg, Bananen Basketball, Bungee Rennen en Disco Ananas. De speelplaats is op zo'n manier gemaakt dat kinderen constant actief en creatief bezig zijn.


Nickelodeon tijdens Buitenspeeldag op zwart
Op woensdag 8 juni is het alweer voor de negende keer Buitenspeeldag. Op de Buitenspeeldag worden kinderen aangespoord om volop buiten te spelen en te sporten. Kinderzender Nickelodeon, samen met Jantje Beton initiatiefnemer van de Buitenspeeldag, gaat ook deze editie van 13.00 tot 17.00 uur op zwart om kinderen zo nog meer aan te sporen om deel te nemen aan de talloze activiteiten die deze dag door het hele land worden georganiseerd. Meer informatie over de dag en alle activiteiten is te vinden op http://www.buitenspeeldag.nl.

Gratis App
In samenwerking met Chiquita brengt Nickelodeon dit jaar ook de Buitenspeeldag-gerelateerde gratis app 'Just Smile', waarmee kinderen voor, op en na de Buitenspeeldag selfies kunnen maken en deze kunnen opleuken met allerlei leuke attributen. Hoe vaker ze deze selfies delen, hoe meer attributen er beschikbaar komen en hoe meer aandacht er zo voor de Buitenspeeldag komt. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store via https://itunes.apple.com/nl/app/just-smile/id1096018508?mt=8 en Google Play Store via https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hype4.justsmile

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers