Nieuw dagelijks programma 'BinnensteBuiten' bij KRO-NCRV

zondag 4 oktober 2015

In het nieuwe KRO-NCRV programma 'BinnensteBuiten', dat vanaf maandag 5 oktober elke werkdag wordt uitgezonden om 18.50 uur op NPO 2, wordt de kijker dagelijks getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur, eten en drinken.

'BinnensteBuiten' biedt een kijkje binnens- en buitenshuis waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende moestuin. Onderwerpen zijn onder meer: huizen gemaakt van boomstammen, een driekamerflat met 200 cactussen, bijenkassen op het dak, oesterzwammen kweken op koffiedik, een vissenasiel, een moestuin voor de hele buurt en schapen in een duingebied.


'BinnensteBuiten' heeft een keur aan experts. Zo gaat chefkok Alain Caron het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl zijn collega chefkoks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week een lekker, laagdrempelig, gezond en betaalbaar gerecht bereiden. Interieurstylist Eva van de Ven geeft advies en hulp binnenshuis en hovenier Martin Stuger tovert buiten een saai balkon om tot een groene oase. Boswachter Marieke Schatteleijn neemt de kijker wekelijks mee op een verrassende reis door de Nederlandse natuur.

'BinnensteBuiten' inspireert om bewust te genieten van lekker leven.

'BinnensteBuiten', vanaf maandag 5 oktober elke werkdag om 18.50 uur op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers