Nieuwe animatieserie 'Waybuloo' bij de NTR

woensdag 7 maart 2012

Vanaf maandag 26 maart start de NTR met 'Waybuloo', een nieuwe animatieserie (50 afleveringen) voor kinderen van 3 tot 5 jaar. In het buitenland is 'Waybuloo' al een succesvolle tv-serie. In Waybuloo spelen het leggen van nieuwe contacten, samen met leeftijdgenoten plezier maken en sport en spel een belangrijke rol. Elke werkdag worden twee verschillende afleveringen uitgezonden, om 8.55 uur en 12.10 uur via Z@pp op Nederland 3.

De Piplings
Welkom in Nara. Daar wonen de Piplings. Zij beleven vrolijke en spannende avonturen. Yojojo is de jongste van het stel en wordt geholpen door zijn vriendjes Lau Lau, Nok Tok en De Li. Als er kinderen in Nara op bezoek komen weten de Piplings niet hoe snel ze zich moeten verstoppen…Want ze zijn dol op kiekeboe spelen! Wie o wie heeft de beste verstopplek en wordt pas als allerlaatste gevonden?


Waybulooooooo!
Dan is het de hoogste tijd voor Yogo, een spel waarbij de Piplings en de kinderen dieren en dingen nadoen. Wie kan er fladderen als een echte Nara-vlinder of staan als een Nara-boom? Als iets heel goed lukt wordt een Pipling blij. Niet zo maar blij maar Buloo-blij. En als je Buloo-blij bent dan zweef je zomaar omhoog…hoog in de lucht. Waybulooooooo!

Waybuloo is een co-productie van The Foundation, onderdeel van Zodiak Kids en Decode Entertainment.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers