Nieuwe programma's vanaf 30 maart op 24Kitchen

zondag 29 maart 2015

Vanaf eind maart starten op 24Kitchen drie nieuwe programma's. Rudolph van Veen start met nieuwe afleveringen van 'Rudolph's Bakery VIPS'.

Estée Strooker start met een geheel nieuw programma: 'Vlees noch Vis' en Hugo Kennis begint aan het tweede seizoen van 'Smaakpupillen'. De programma’s beginnen altijd om 18.00 uur.


'Vlees noch Vis'
De vegetarische keuken is een van de grootste foodtrends van de afgelopen jaren en die opkomst lijkt voorlopig nog niet te stoppen.

Niet alleen de bijna 5% van de Nederlanders die volledig vegetariër zijn, maar juist ook de mensen die een paar avonden per week kiezen voor een vegetarische maaltijd, de zogenaamde flexitariërs.  24kitchen culi-talent Estée Strooker gaat iedereen inspireren door zonder vlees of vis de heerlijkste volwaardige maaltijden te bereiden. Of het nou voor een special diner is of voor gewoon door de week.

'Smaakpupillen' - seizoen 2
Presentator en kookfanaat Hugo Kennis is het gezicht van de serie 'Smaakpupillen', waarin kinderen zelf leren koken. Het doel is hen te motiveren minstens één dag per week de keuken in beslag te nemen en om ouders te stimuleren hun kroost deze vrijheid te geven. Hugo Kennis gaat samen met kids tussen de zes en twaalf jaar aan de slag om volwaardige recepten voor het hele gezin te bereiden.

'Rudolphs Bakery VIPS'
'Samen bakken is veel leuker', vindt Rudolph. Hij ontvangt dan ook graag gasten in zijn bakkerij die hun favoriete taart of ander lekkers willen maken. Bekende Nederlanders als Humberto Tan, Arie Boomsma en Irene Moors hebben al in de keuken gestaan met Rudolph. In de nieuwe afleveringen van Rudolph’s Bakery VIPS maken verschillende bekende gezichten hun opwachting dit seizoen.

Persbericht 24Kitchen
http://www.24kitchen.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers