Ook 'Utopia' in 2015

dinsdag 16 september 2014

Goed nieuws voor de 'Utopia'-fans. De makers van de SBS6-realityserie besloten om de show niet te stoppen op 31 december. Volgens bewoonster Charlotte zal dat pas over een jaar zijn.

De Utopianen die met weinig middelen een nieuw leven moeten opbouwen, kregen maandag te horen dat ze niet moeten opstappen. Dat nieuws werd onthaald door enthousiasme en tranen. Een van de redenen om door te gaan is volgens de makers omdat het programma, dat al 8 maanden loopt, steeds interessanter wordt.


De deelnemers krijgen de vrijheid om te strijden tot het eind van de show of om tegen 31 december eruit te stappen. Bij die beslissing mogen ze hun familie raadplegen. In december kennen we overigens de Utopiaan van het jaar 2014. Die winnaar krijgt de winst van de kas op dat moment.

Bron: telegraaf.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers