Opnamen nieuwe NTR-serie 'Zusjes' van start

donderdag 10 mei 2012

De opnamen voor de nieuwe negendelige televisieserie 'Zusjes' van de NTR gaan zaterdag 12 mei van start. 'Zusjes' is een familieserie over een actueel onderwerp: het uiteenvallen van een gezin met jongvolwassen kinderen. Najaar 2013 wordt 'Zusjes' op televisie uitgezonden.

Zomer, het begin van een nieuw studiejaar. Twee jonge meisjes, de zusjes Mitzi (Charlie Chan Dagelet) en Eefje (Chloé Leenheer) staan om uiteenlopende redenen te trappelen om op kamers in Amsterdam te gaan. De bedachtzame Mitzi heeft zin in haar nieuwe studie en  ontmoet de spannende studiegenote Noor (Lisa Smit) en ondertussen zoekt de wispelturige Eefje de vrijheid van het uitgaansleven. Noodgedwongen zijn de totaal verschillende zusjes tot het delen van een appartement veroordeeld.


Terwijl de meisjes zich op kamers proberen te redden, verliest vader Rob (Loek Peters) zich in zijn minnares (Ricky Koole) en lijdt moeder Winnie (Terence Schreurs) onder haar lege nest en ontfermt zich over haar bejaarde moeder oma Toetie (Anneke Grönloh). Alle gezinsleden raken elkaar en zichzelf kwijt. En of ze elkaar ooit weer zullen vinden? Het zal in elk geval nooit meer het zelfde zijn...

De opnamen voor de serie, geschreven door Tamara Bos ('Brammetje Baas', 'Annie M.G.', 'Het Paard van Sinterklaas') gaan zaterdag 12 mei van start onder leiding van Dana Nechushtan ('Annie M.G.', 'Dunya en Desie'). Co-regisseurs van de door producent BosBros geproduceerde serie zijn Thomas Korthals Altes ('Finnemans', 'Verborgen gebreken') en Anna van der Heide ('Brammetje Baas', 'Missiepoo16').

NTR

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers