Paul de Leeuw krijgt nieuwe show bij NPO1

vrijdag 17 april 2015

Goed nieuws voor Paul de Leeuw. De presentator krijgt een nieuwe show op de late zondagavond van de NPO1. Na enkel uitstapjes bij RTL, maar ook het Vlaamse VTM, lijkt de Leeuw dus weer volop te kiezen voor de NPO.

 


 

 

En de Leeuw heeft er zin in. Dat liet hij weten via Twitter.

 

Een fijn vooruitzicht dus. Over de inhoud of titel is er nog niet veel bekend. Al licht de presentator wel een tipje van de sluier op Twitter:


Wanneer het programma op het scherm komt, is ook nog niet bekend. Momenteel is de Leeuw nog te zien met zijn zaterdagavondprogramma 'De Kwis' op NPO1. Eerder dit seizoen maakt hij ook het gloednieuwe 'Pauls Puber Kookshow' voor NPO3.


Lees ook:
Paul de Leeuw op weg naar RTL 4
Paul de Leeuw reageert op breuk met VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers