RTL 5 komt dit najaar met Nederlandse dramareeks 'Bluf'

donderdag 3 april 2014

RTL 5 komt dit najaar met de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Bluf'. Deze tiendelige reeks draait om een hechte vriendengroep die terechtkomt in de opwindende wereld van het poker.

De aansprekende cast van 'Bluf' bestaat uit bekende gezichten onder wie Achmed Akkabi, Geza Weisz, Javier Guzman, Jan Kooijman. Yolanthe Sneijder-Cabau is een van de vrouwelijke castleden.


Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?

RTL 5 maakt binnenkort de volledige cast bekend.

'Bluf' wordt geproduceerd door NL Film.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers