RTL koopt rechten 'Alone At Home' op MIPCOM

dinsdag 16 oktober 2018

RTL heeft op de internationale televisiebeurs MIPCOM in Cannes de rechten verkregen van het televisieformat 'Alone At Home' van Sony Pictures Television, dat momenteel geproduceerd wordt door Electric Ray voor Channel 4 in Engeland.

'Alone At Home' is een programma waarin ouders hun kroost (8-16 jaar) een paar dagen alleen in huis laten. Het televisieformat geeft een beeld van de invloed die ouders hebben op hun kinderen en hoe zelfstandig de volgende generatie eigenlijk is. Voor ouders een test om te zien hoe hun opvoeding tot nu toe heeft uitgepakt en voor de kinderen de mogelijkheid om te ondervinden wat vrijheid en verantwoordelijkheid met ze doet. Via camera’s volgt een team van kinderbegeleiders en senior kinderpsychologen alle bewegingen van de kinderen 24 uur per dag in en om huis.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers