RTL XL volgt excentrieke Rotterdammer in realityserie 'El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert'

zondag 23 oktober 2016

Excentriek, politiek incorrect en extreem ad rem: El-Tjabo. Een 31-jarige levensgenieter uit Rotterdam. Met zijn stevige Haagse accent en imposante voorkomen is El-Tjabo een bijzondere verschijning.

Zijn handelsmerk? De opgetrokken, compleet geëpileerde en stevig aangezette wenkbrauw. RTL XL volgt hem in de 6-delige realityreeks 'El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert', waarin hij tracht zijn droom te gaan verwezenlijken: een eigen beautysalon. Vanaf woensdag 26 oktober 18.00 uur te zien op RTL XL.


Na jarenlang te hebben rondgereisd, is El-Tjabo toe aan iets nieuws. Een doel. Een uitdaging. Waar hij in het verleden nogal eens het randje van het toelaatbare opzocht, weet hij het nu zeker: het is tijd om serieus te worden. Op advies van zijn life coach, die hem op psychologische wijze het juiste pad probeert te tonen en waar hij wekelijks zijn hart bij uit kan storten, zoekt hij een doel in zijn leven. Samen met zijn beste vriendin Samantha, die opvalt door haar rijke rondingen, extreem lange haar en zachtaardige karakter, stort hij zich in het grote avontuur.

'El-Tjabo El-Tjabo: De Rotterdamse Beautyexpert' wordt geproduceerd door Silbo Productions en is vanaf woensdag 26 oktober te zien op RTL XL. Iedere woensdag wordt om 18.00 uur een aflevering toegevoegd.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers