Ruben Nicolai maakt de overstap naar RTL

dinsdag 24 maart 2015

Presentator Ruben Nicolai (39) gaat bij RTL 4 aan de slag. Hij heeft hiervoor vandaag een driejarig contract getekend bij RTL Nederland.

Erland Galjaard, Programmadirecteur RTL Nederland: 'We zijn heel blij met de komst van Ruben. Hij is van een zeer groot talent inmiddels uitgegroeid tot een allround programmamaker die vele genres beheerst. Met zijn gevoel voor humor en ervaring met zowel studioshows als programma's op locatie is hij een echte aanwinst voor RTL.'


Ruben Nicolai: 'Ik ben BNN dankbaar voor 10 geweldige jaren en ga vanaf nu met heel veel plezier, enthousiasme én trots vol aan de bak bij RTL. Er zijn nu al zoveel leuke en inspirerende plannen dat ik alleen maar het cliché van stal kan halen; ik heb er zin in!'

Ruben is sinds 2004 een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Met 'De Lama's' won hij in 2006 de Gouden Televizier-Ring. Drie jaar later werd hij bekroond met de Zilveren Televizier-Ster bestemd voor de beste mannelijke presentator.

Persbericht RTL Nederland
http://www.rtl4.nl
Meer artikels over RTL 4

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers