Single 'Laat Me' uit nieuwe AVRO-serie 'Ramses' nu te downloaden

zondag 13 oktober 2013

Vanaf vandaag is de single 'Laat Me' te downloaden. Dit nummer van Ramses Shaffy wordt gezongen door Maarten Heijmans die de rol van Ramses Shaffy vertolkt in de nieuwe AVRO-dramaserie RAMSES.

De single is te downloaden in de iTunes Store en de videoclip van ‘Laat Me’ is vanaf nu te zien op ramses.avro.nl.


In zijn allereerste hoofdrol in een dramaserie zingt acteur Maarten Heijmans in RAMSES live de liedjes van Ramses Shaffy. Liesbeth List wordt gespeeld door actrice en zangeres Noortje Herlaar. Binnenkort komt het album uit met de mooiste nummers uit de serie die vanaf 11 januari aanstaande te zien is bij de AVRO op Nederland 2.

'Ramses'
Alles wat gezegd en geschreven is over Ramses Shaffy, getuigt van zijn ongelooflijke drang om groots en meeslepend te leven. De vele verhalen vertellen hoe aanstekelijk en inspirerend dat voor velen is geweest, maar ook hoe verpletterend en destructief het kon zijn. De vierdelige dramaserie 'Ramses' is een ode aan Ramses, aan zijn levensvreugde en -kracht; aan zijn vermogen het leven niet alleen te nemen zoals het komt, maar in elke gebeurtenis, hoe pijnlijk ook, een nieuwe kans te zien.

De serie is geregisseerd door documentairemaker Michiel van Erp (Pretpark Nederland, Angst, Hollands Welvaren) en geschreven door Marnie Blok (De Gelukkige Huisvrouw, Lijn 32, Jackie).

'Ramses', vanaf 11 januari vier weken lang op zaterdagavond om 20.20 uur bij de AVRO op Nederland 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers