'Streetlab gaat op Reis' vanaf maandag op NPO 3

zondag 23 oktober 2016

Klopt het dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben? Zijn Zweden zo afstandelijk als men beweert? Kun je als gewone Hollandse jongen overleven in de Surinaamse jungle? Kun je doorgaan als operazanger in een Italiaanse opera?

Voor het vierde seizoen van 'Streetlab' zoeken de jongens Tim, Stijn, Jasper en Daan letterlijk gezegd de grenzen op van het sociale ongemak. Of beter gezegd, ze gaan de grenzen over. In iedere aflevering van 'Streetlab op Reis' bezoeken ze een nieuw land om daar de nietsvermoedende, lokale bevolking te onderwerpen aan hun sociale experimenten.


Vooroordelen die we over verschillende culturen hebben worden daarmee aan de kaak gesteld en beproefd. Uiteraard altijd met veel humor en zelfspot.

Ook hun eigen fascinaties rondom het land worden in een experiment omgezet. Lukt het de jongens bijvoorbeeld om te overleven in de gevaarlijke jungle van Suriname? Kunnen ze zich voordoen als de nieuwe boyband bij K3-bedenker Gert Verhulst van Studio 100 en weten de jongens onuitgenodigd binnen te komen bij een traditioneel Grieks huwelijk?

Voor deze nieuwe serie reizen de jongens af naar België, Duitsland, Spanje, Italië, Zweden, Suriname, Engeland en Griekenland.

'Streetlab op Reis', vanaf maandag 24 oktober om 21.30 op NPO 3. Het programma wordt elke zaterdag vanaf 5 november om 19.55 uur herhaald op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers