TV Oranje en RADIONL maken 'André Hazes Top 30'

zaterdag 30 augustus 2014

Op dinsdag 23 september is het tien jaar geleden dat Nederland plotseling afscheid moest nemen van een van haar grootste volkszangers: André Hazes.

RADIONL en TV Oranje willen als dé zenders voor muziek van eigen bodem hier op gepaste wijze bij stilstaan, samen met alle kijkers en luisteraars. Vanaf maandag 1 september kan via de websites van beide zenders gestemd worden op een lijst met honderden liedjes van André Hazes. De nummers met de meeste stemmen vormen de 'André Hazes Top 30'.


Via http://www.tvoranje.nl en http://www.radionl.fm mogen alle deelnemers stemmen op hun drie favoriete liedjes van André Hazes. Daarbij kan gekozen worden uit bijna 300 titels. Er kan gestemd worden tot en met donderdag 18 september 18.00 uur. De definitieve lijst van de 'Hazes Top 30' zal bekend worden gemaakt op vrijdag 19 september.

TV Oranje besteedt in de maand september nog meer aandacht aan André Hazes: er zijn Showflitsen te zien waarin bekende Nederlandse artiesten vertellen wat André Hazes voor hen betekent. Ook worden de hele maand extra veel clips van André uitgezonden.

RADIONL organiseert van 22 t/m 26 september een speciale 'André Hazes Week'. Met veel muziek van Hazes, aangepaste spelletjes en leuke prijzen! Uiteraard zal RADIONL die week ook aandacht besteden aan de André Hazes Top 30.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers