'Unikitty' vanaf 21 mei op Cartoon Network

zondag 20 mei 2018

TV-zender Cartoon Network presenteert 'Unikitty', de gloednieuwe serie over het geliefde karakter uit The LEGO® Movie, geproduceerd door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio.

In haar eigen, gloednieuwe serie, neemt Unikitty je met haar vrienden mee naar een kleurrijk koninkrijk gevuld met avonturen, glitters, blije gedachten en dansfeestjes. Duik samen met Unikitty in de grootste avonturen, vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16.15 uur op Cartoon Network.


Unikitty heeft het erg druk als koningin van haar wonderlijke koninkrijk. Met zoveel mogelijk positiviteit probeert ze het iedereen naar de zin te maken en alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Dat is geen makkelijke taak, maar Unikitty zet al haar creativiteit en energie in om het voor elkaar te krijgen. Ondanks haar onuitputtelijke optimisme heeft ook Unikitty een grens en die grens wil niemand met opzet overschrijden! Als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt, dan komt de explosieve aard van Unikitty tevoorschijn.

Naast Puppycorn wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en haar betrouwbare bodyguard Hawkodile in het kasteel van Unikitty. Samen met deze vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is. En dit spat van het scherm!

Kijk vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16.15 uur naar 'Unikitty' voor je dagelijkse bom positiviteit en glitters, alleen op Cartoon Network.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers