Zit jij in de publieksjury van 'K3 zoekt K3'?

dinsdag 5 mei 2015

Voor 'K3 zoekt K3' is op naar een publieksjury.De publieksjury zal bestaan uit kinderen, maar ook uit mama's, papa's en grootouders. Samen met Karen, Kristel en Josje zullen zij mee bepalen wie kans maakt om de nieuwe K3 te worden.

Op 18 maart maakten K3-zangeressen Karen, Kristel & Josje bekend dat zij de K3-fakkel dit najaar zullen doorgeven aan 3 nieuwe zangeressen via een groots opgezet televisieprogramma dat dit najaar te zien zal zijn in Vlaanderen (VTM) en Nederland (SBS6), met als titel 'K3 zoekt K3'.

Concreet zal deze publieksjury worden samengesteld uit 4 groepen, die samen met Karen, Kristel & Josje de eer krijgen om mee te kiezen welke meisjes in aanmerking komen om deel uit te maken van de nieuwe K3.


Ben jij een grote K3-fan en wil je graag je stem laten horen over wie de nieuwe K3 moet worden? Heb je zelf kinderen of kleinkinderen die nu of vroeger luidkeels mee stonden te zingen & dansen op K3-liedjes, en wil je graag je zegje doen over wie mogelijk de fakkel van Karen, Kristel en Josje kan overnemen? Stel je dan zeker kandidaat om deel uit te maken van de publieksjury voor 'K3 zoekt K3'. Inschrijven kan vanaf vandaag via
Wil jij Karen, Kristel & Josje helpen kiezen wie de nieuwe K3 wordt?

Karen, Kristel & Josje zijn alvast erg enthousiast dat het publiek ook een stem krijgt in de zoektocht naar hun opvolgsters: 'We vinden het super dat we bij de selecties hulp zullen krijgen van een publieksjury. Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama’s, papa’s en de grootouders. We hopen heel erg dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen. Ons publiek heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan, dus hun stem is wel degelijk belangrijk voor ons. En aangezien de mama’s, papa’s & grootouders uiteraard ook vaak mee luisteren naar onze muziek en steevast present zijn op onze shows, lijkt het ons erg logisch dat ook zij hun inbreng hebben. We zijn alvast heel erg benieuwd naar de reacties!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers