Ann Van Elsen naar Joe

maandag 19 juni 2017

Ann Van Elsen versterkt voortaan het Joe-team. Ze zal deze zomer voor het eerst te horen zijn op de radiozender: vanaf maandag 3 juli neemt ze samen met Born Crain de ochtendshow over van het vaste Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx.

In het najaar zal Ann elke zaterdag- en zondagochtend presenteren op Joe.


'Ik hou van de positieve toon waarmee Joe de actualiteit en muziek aanpakt', vertelde Ann Van Elsen vanmorgen bij Sven & Anke. 'Ik werd hier op de radiovloer meteen omarmd, het is heel fijn om zo'n warm welkom te voelen. Ik zit zelf ook midden in de doelgroep van Joe. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om radio te maken voor hen.'

Born Crain & Ann Van Elsen
Sven en Anke vertelden vanmorgen dat ze blij zijn dat ze de luisteraars in veilige handen kunnen achterlaten bij Ann en Born als zij vakantie hebben. 'We zullen nog moeten ontdekken of dat inderdaad zo veilig is. Ik ben alvast heel blij dat ik kan zeggen dat ik deze zomer elke dag wakker mag worden naast Ann Van Elsen', lachte Born vanmorgen.

Robin Vissenaekens, hoofdproducer Joe, is heel erg blij met de komst van Ann en Born: 'Ann is een toffe madam die heel goed begrijpt waar onze luisteraars mee bezig zijn. Samen met Born, een dj die muziek letterlijk in- en uitademt, hebben we twee nieuwe gepassioneerde entertainers  in huis die graag radio maken en die zeer goed passen naast onze sterke duo's Sven & Anke en Raf & Rani. Zo zetten we maand na maand stappen om onze luisteraars elke dag te prikkelen.'

Ann maakte hiervoor acht jaar radio bij MNM. Vanaf 2009 presenteerde ze samen met Dave Peters de 'Ann & Dave-Show' en de voorbije jaren nam ze 'De Ultratop 50' voor haar rekening. Born presenteerde de afgelopen 3 jaar bij Qmusic: na 'De Hitdokter' en 'De Zesde Dag' met Arne Vanhaecke presenteerde hij het afgelopen jaar alleen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers